Tilmeldning til forårs yogahold 2024 - ved AOF 

Hatha Yoga Flow

Du kan læse mere om Hatha yoga flow og tilmelde dig her:


Medi Yoga

Du kan læse mere om Medi yoga og tilmelde dig her: 

Nyt: Tilmelding ved AOF, ellers er alt ved det gamle:Det er fortsat mig, Sonja Top der er underviser. Det er mandage med Hatha Yoga og fredage med Mediyoga, samme stil, indhold og lokaler, som du måske allerede kender eller har læst om her på siden.  
Eneste forskel er, at du nu skal tilmelde dig AOF, klik på de 2 links t.v. for hhv. Hatha eller MediYoga. Håber vi ses. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Tusind tak til alle holddeltagere, der har været med på holdene i 2023. 
Heldivis ses mange af os igen på de samme hold i foråret 2024, men der er stadig enkelte ledige pladser på begge hold.

Hvis du har du lyst til at prøve, eller vil du gerne vide om et af holdene er noget for dig, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

Bedste hilsner Sonja
 

Mandaghold: Hatha yoga Flow

Giv dig selv et kærligt energiboost, få varmen og styrk din krops funktionalitet, velvære og smidighed. 


Det er funktionel yoga, hvor der fokuseres på hvordan den enkelte stilling føles i krop og sind og i mindre grad på, hvordan stillingen ser ud, når vi udfører den

Jeg gør mig umage med at guide dig ud og ind af stillingerne, og finde alternativer, så alle kan være med og du undgår skader.

Yoga er en effektiv træningsform, hvor du arbejder aktivt med din egen kropsvægt til at tone, styrke og stabilisere kroppen.

Du vil opnå, mere, styrke, smidighed, balance, ro, glæde og velvære i krop og sind. Øvelserne udføres i et blidt roligt flow tempo. .

Alle kan være med, uanset køn, alder, farve og form. Du er også velkommenFredagshold: Medi yoga

MediYoga er en kombination af aktive og stille øvelser, meditation, mantras, afspænding og fokuserende åndedrætsøvelser.

MediYoga er for ALLE - kræver ingen forudsætninger


MediYoga er en terapeutisk og evidensbaseret yogaform, der undervises af sundhedsfaglige uddannede instruktører. 

 Yogaen har en dokumenteret effekt på stressrelaterede sygdomme, smerter og kredsløbsproblemer og har generelt en lang række fordele, bl.a.:

• Gavnlig effekt på stress og udbrændthed

• Mindsker eller helt slipper smerter, Styrker dit immunforsvar

• Sænker dit blodtrykket, Styrker dit hjerte

• Hjælper til en god fordøjelse

• Bidrager til et hormonsystem i balance

• Bidrager til bedre søvn - Giver mere klarhed og indre roÅben for løbende tilmelding

Hvis der stadig er ledige pladser på holdet, er du velkommen til at hoppe på lidt senere i forløbet. Du betaler blot for resten af sæsonen. Du kan kontakte mig på tlf. 27592192 for at høre om der er ledige pladser. 

Prøvetime

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du blot vil prøve en enkelt gang eller to, inden melder dig på holdet. Det koster DKK. 110,00 pr. gang.

Yogalokalet

Det hyggelige Yogalokale er på Skovdalsvej 4, 8300 Odder. Der er max. plads til 10 deltagere. Der er udstyr i lokalet, men du skal selv medbringe yogamåtte, og håndklæde. Til Mediyoga er der uldmåtter i lokalet. Lokalet er lejet i samarbejde med Yogainstruktør Jette Lund, Mindful Yoga

Send mig en mail/besked hvis du har spørgsmål.